Джулиана Гани с открит секси урок по анатомия при Цитиридис

В последния епидзод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, монологът на водещия бе посветен на днешния 8-ми март, като в него той прочете стихотворение, посветено на любимата му.

Гостите Джулиана Гани и парньорът ѝ Илиян Найденов говориха за личния си живот, за здравословния начин и поддържането на красиви тела. Те показаха телата си в уникално предизвикателство на финала на предаването.

Двамата фитнес ентусиасти имаха за задача да научат мускулите в човешкото тяло на латински език, а в студиото трябваше да покажат какво са научили върху тялото на половинката си. Откритият секси урок по анатомия бързо се превърна в събитието на вечерта.

Джулиана Гани с открит секси урок по анатомия при Цитиридис

Преди това обаче двамата гости станаха свидетели на урок по хипноза, проведен от хипнотерапевта Иво Величков, който демонстрира как чрез хипноза може да се устоява на болката.

Джулиана Гани с открит секси урок по анатомия при Цитиридис

Хипнотизирана дама държеше ръката си в купа лед в продължение на над 3 минути, докато Джулиана Гани, която също взе участие в експеримента, не издържа и 30 секунди.

А преди хипнозата двамата млади родители се подложиха на второто издание за играта на млади двойки, в което проверихме дали отговорите им съвпадат.Джулиана Гани с открит секси урок по анатомия при ЦитиридисКоментар на новината чрез Facebook