Дебела, разведена и с деца – жената

Когато се развела американката Джейн Стоун решила, че няма да се поддава на самосъжалението и ще попътува известно време, за да се разсее от тежестта на живота. Тя заминала за Индия и именно там преживяла истинска изненада.

В блога си Стоун разкрива, че е била учудена от тълпата ухажори в Индия, макар и ясно да съзнавала, че не е първа красавица – с наднормено тегло и вече не в първа младост.

„Никога не съм се оплаквала от отсъствие на внимание от страна на мъжете. Но и много добре знам, че не съм първа красавица.

Индия, обаче, е една от държавите в света, в които се чувствам като кралица. Там успях да изляза на среща със звезда от Боливуд, местен богаташ ми подари пръстен с диамант и ме води в най-хубавите ресторанти – нещо, което трудно може да ти се случи в родината“, пише Джейн.

„Ако вие имате бяла кожа, ще сте много привлекателни за индийците. Често чета страшни истории за това, че индийците смятат тези жени за леки и само мислят как да ги изнасилят. Но това съвсем не е така. Важното е да знаете къде да ходите“, твърди американката.

По думите ѝ има села, където местното население е нападателно и определено показва възмущението си от факта, че чужденката не е облечена според индийските традиции, закривайки тялото си от главата до петите. За тях това е предизвикателен начин на поведение.

„По отношение на индийките местните мъже спазват множество културни забрани. Всички лични теми са подложени на табута и регламентирани от местната култура. Но, както често става, желанието им да намерят пролука в това, ги води към чужденките. Към тях може да се доближат и буквално на третата разменена реплика да попитат „Мога ли да те целуна?“, твърди Джейн.

Тя признава, че е била уплашена от цялото мъжко внимание, което е получила, но бързо се научила как да се справя с него.

„Когато си привлекателна буквално за всички, можеш да избираш от най-достойните. Лично аз общувах само с интелигентни, богати и красиви мъже, които по нищо не отстъпваха на тези, които съм срещала в живота си, дори бяха нещо повече от тях“, убедена е американката.

Тя добавя още, че туристката изобщо не е длъжна да прави секс, ако излезе с някого няколко пъти. Също така има правото сама да постави границите.

„За мен беше наистина интересно преживяване да бъда център на такова внимание и определено вече Индия е любимата ми за посещение страни“, убедена е Джейн.Коментар на новината чрез Facebook