Грозни обиди летяха към Мис България заради корекциите ѝ в "Черешката"

Носителката на титлата „Мис България“ за 2019 Радинела Чушева стана обект на нападки в предаването „Черешката на тортата“. Злобните подхвърляния започнаха още в началото на седмицата и излязоха от устата на Юлиян от „Игри на волята“, който се изуми, че бившата адреналинка е само на 23 години, но изглежда доста по-възрастна.

В предаването, в което той беше домакин, не изпусна да захапе отново „Мис България“, но този път за естетичните ѝ корекции. От краткия анонс, който бе показан на екран стана ясно, че докато се хранят на масата, домакинът Юлиян без свян я пита „Дали това Мис е бизнес?“, след което продължава „А защо всички плеймейтки и миски си правят джуки и цици?“. Коментарът му завършва с „Не ми харесва носът ти“.

От видеото става ясно още, че отношението му не допада на Радинела Чушева, която изглежда видимо възмутена. „Не е възпитано и не е мъжко. Не исках да говоря за това, тъй като и моите родители гледат“, казва на свой ред „Мис България“ 2019.

Скандалът няма да бъде приятен и за останалите участници, сред които Николина Чакърдъкова, която споделя, че чак сега разбира защо публиката е предпочела друг в „Игри на волята“, и че тази цялата енергия, която ври в него трябва просто да я озапти.Коментар на новината чрез Facebook