Гореща новина за Меган и Хари

Принц Хари и Меган Маркъл изоставиха благородническите си титли и решиха да заживеят като „нормални“ хора. Те напуснаха Великобритания, зада заживеят в Канада, а сега пак ще сменят в нова държава.

38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари планират да заживеят в САЩ, твърдят техни близки.

Това обаче, ще се случи чак през лятото и то за кратко, уточняват запознати.

Херцозите на Съсекс „се надяват“ да прекарат лятото в родния град на Меган Лос Анджелис.

Те дори започнали да гледат обяви на домовете в интернет и да общуват с охранителни компании, които да подсигурят пребиваването им там.

Подобно на всеки потенциален собственик на жилище херцогинята на Съсекс има дълъг списък с желания за перфектния си дом.

Меган би искала да може да провежда срещи в къщата, както и да посреща приятели и гости в уютна обстановка. Това са две много важни за нея точки. Тя наистина се надява да намери нещо, което да отговаря на нуждите ѝ, издават източници, запознати с намеренията на двойката.

В светлината на последните новини, преместването на двойката в Лос Анджелис изглежда логично.

Там живее майката на Меган Дория Рагланд, която не планира да се премести при дъщеря си и семейството ѝ в Канада.

Освен това, съпругата на принц Хари, както твърдят познатите им, тотално занемари кариерата си на актриса, след като стана част от британското кралско семейство, но сега (като вече се отцепиха) тя пак иска да се върне в Холивуд.

„Лос Анджелис е точното място за това. Най-вероятно това е причината да се върнат там и да искат да си купят къща в околността. Все пак Холивуд е на един хвърлей разстояние“, издават още анонимните източници.

Но това, което със сигурност обърква и спира Меган и Хари да се преместят, са определено вездесъщите папараци, които в Калифорния са ужасно много.



Коментар на новината чрез Facebook