Гери Малкоданска с първи симптоми на коронавирус

Синоптичката Гергана Малкоданска и нейният партньор Алекс Ковачев са сред родните знаменитости, които си направиха тестове за коронавирус.

Красивата плевенчанка проявила първи симптоми на вируса и веднага посетила лаборатория за тест. Разбира се, с нея отишъл и интериорният дизайнер Алекс Ковачев, тъй като живеят под един покрив и опасност има и за двамата.

Гергана се чувства отговорна не само за себе си, но и за хората около нея. Вчера трябваше да я видим на екран, но заради симптомите тя помолила колегите си Никол Станкулова и Николай Василковски да я заместят, докато излязат резултатите от теста и се убеди, че е напълно здрава.

Междувременно Гери показа как прекарва времето си в изолация. Тя е намерила начин как да поддържа стройната си фигура, като скача на въже в хола. Интересно е, че друга родна красавица, която даде положителен резултат за заразата – Адриана Тюркмен сподели, че при зараза от коронавирус физическото натоварване е абсолютно противопоказно, понеже натоварва белите дробове. Надяваме се все пак теста на Гери Малкоданска да е негативен.Коментар на новината чрез Facebook