Гала с покъртителна изповед за първия си мъж

Тв водещата Гала предизвика много интересни реакции в социалната мрежа, след като се отпусна и заговори за първия си брак.

Блондинката, която всяка сутрин гледаме в „На Кафе“ бе гост на своя колега и приятел Ники Кънчев, който отскоро води уеб поредицата „Важното с теб“. Пред него тя сподели неподозирани факти от личния си живот още от периода на първия си брак с Константин Будев.

„Грешките на младостта – когато вярваш, че някои неща ще се променят във времето. Предполагам така се случи и с мен“, споделя водещата и допълва: „Осъзнах, че много неща, с които правя компромис, не искам да правя компромис“.

Гала с покъртителна изповед за първия си мъж

От думите на Гала става ясно още, че с първия си съпруг Константин, който е и баща на дъщеря ѝ Мари, са минали през доста тежък период, в който са живели заедно, макар и разведени и неколкократно са посещавали брачни консултанти, но връзката им така и не потръгва.

„Не мога да ти кажа една причина за раздялата. Чувствах се гледана под лупа, все бяха недоволни от мен, а аз давах всичко от себе си за тази връзка“, разказва още Гала.

Гала с покъртителна изповед за първия си мъж

Красивата блондинка не крие, че именно работата я е спасила в този момент. „Влюбих се в тази работа и тя ми помогна да преодолявам всички други несгоди на живота“, споделя още водещата.

Колкото до сегашната ѝ връзка със Стефан, с когото са заедно от 14 години, Гала не крие, че се чувства много щастлива и обичана.

Un amore grande❤

A post common by ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe) on Feb 14, 2020 during 11:18am PSTКоментар на новината чрез Facebook