Гала сложи майка си под карантина

Гала е решила да вземе сериозни предпазни мерки срещу коронавируса covid-19, тъй като се притеснява нн само за своето здраве, но и за това на близките си.

За да защити възрастната си майка, водещата на „На кафе“ я сложи под карантина. Това стана ясно в предаването в сряда, когато първата тема в студиото бе за мерките, които трябва да се вземат при грипни епидемии.

Водещата и коментаторите натъркаха ръцете си антибактериален гел и пийнаха по един шот на влизане в студиото, като обясниха, че това е превенция срещу коронавирус.

По-късно в предаването покрай интервю с Енчо Кирязов как се справя със страховете, Гала сподели, че е изолирала майка си, за да я предпази.

„Аз например казах на майка ми, че няма да се виждаме. Срещам се с много хора тук. Племенницата ми, която е студентка, дъщеря ми, която е студентка, казах им: „Няма да ходите при баба ви!”, и толкова. Наистина смятам, че е редно да го направя и според мен това е разум. Не съм се паникьосала”, сподели Гала, пише вестник „Уикенд“.Коментар на новината чрез Facebook