Всеки нов ден е подарък, да го отпразнуваме!

Прекарваме живота си в чакане на „важните“ моменти – дипломирането, първата работа, сватбата, кръглата годишнина, юбилея, пенсионирането.

Все чакаме и докато чакаме, времето минава, годините отлитат и пропускаме хилядите малки поводи за празнуване на самия живот. Защо да чакаме, за да отворим бутилка пенливо вино, когато всеки ден можем да отпразнуваме домашния уют, да благодарим на приятел, че ни е приятел, на колегите, че сме заедно, и да посрещнем трудностите с усмивка.

Нима малките радости, в обикновените дни, не са това, към което се стремим всъщност?

Това е тъканта на нашия живот и всъщност малките радости в уж обикновените дни ни дават усещането за щастие, към което всички толкова усилено се стремим.

midalidare

Тогава защо не празнуваме и малките си успехи? Защо сякаш омаловажаваме малките радости, в очакване на онези, големите и грандиозни, които обаче се случват едва няколко пъти в живота?

Всяка малка победа, всеки малък успех и радост, всеки ден, в който се обичаме е подходящ ден за да отворим бутилка Milalidare Sparkling Wine.

midalidare

Midalidare Sparkling Wine e вино, старателно подготвяно цели 10 години, за да добие характерния си вкус. В бутилката е събран многогодишният опит на енолози и агрономи, които са съумели да създадат пенливо вино, което застава сред едни от качествените френски пенливи вина от района на Шампан. За това свидетелстват и наградите, които тъкмо спечели от The Champagne Sparkling Wine World Championships – важни и значими награди за пенливи вина, които от години оформят вкуса на сомелиерите по целия свят и задават световните тенденциите в производството на пенливи вина.

И колкото и голям да е този успех, не се заблуждавайте. Midalidare Sparkling Wine не е предназначено само за официалните поводи или когато има празнични фойерверки в небето. Midalidare Sparkling Wine е за всеки момент, в който усетите, че сте на прав път. За всеки ден, в който вярвате, че най-доброто тепърва предстои. За малките начала, които знаете, че ще ви заведат към щастлив финал.

Наздраве с Midalidare Sparkling Wine – подходящо за всяко добро начало. 

midalidare

<!–->

<!–

–>

Създадено за Midalidare

Коментари

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.Коментар на новината чрез Facebook