Венета Райкова беснее заради коментар за почивката ѝ

Драмата около лятната почивка на Венета Райкова в Анталия не само, че не отшумява, а продължава да набира скорост. Скандалът около сумата, която е платила тв водещата, за да отседне в супер луксозен хотел в турския курорт, непрестанно расте, подклаждан ту от жълтата преса, ту от самата Райкова.

Всичко започна с невинна публикация в мрежата, в която тв водещата разказва, че почива в Турция заедно със сина си и опроверга твърденията, че е заминала с богат турски любовник. Тя обяви, че е платила всичко сама, като сумата е била около 5 хиляди лева.

Впоследствие обаче, се появи публикация, според която Венета Райкова е излъгала за цената на почивката си и всъщност е платила много по-малко.

Обвиненията в лъжа разгневиха блондинката и тя отвърна на удара с нова публикация в профила си във Facebook:

„Когато прочета статия, че лъжа – няма как да замълча! На вниманието на госпожата и всички, които я преписаха – ето справка за първата свободна дата за хотела, който заплатих на 8 юли, и в който почивах от 19 до 26 юли! Вижда се, че цените за един възрастен с дете започват от 2 972 евро и стигат до 32 хил евро за aristocrat suite! Цени от 1 700 лв в този хотел никога не може да има! При откриването му през 2007 г. е обявен за най-скъпият на Средиземноморието, информацията е интересна и достъпна за всички в интернет.

Няма да допусна името ми да бъде замесено с лъжа!! Още повече от госпожа, която много добре знае как излъга всички ви, че е напуснала сама!! Слагам точка на темата с почивката ми и добре че не качвам снимки от повечето ми почивки, а само от една, че като гледам как реагират сериозните журналистки, става ми жал, че няма да им остане време и сили да напишат за истински важните неща в държавата“.

От началото на сагата, която течеше по време на почивката ѝ и все още продължава, Райкова непрестанно публикуваше снимки и клипове от хотела, в който е отседнала. Показните кадри сякаш трябваше да затворят устите на родните таблоиди, но всъщност им дадоха още повече материал.Коментар на новината чрез Facebook