Вашият хороскоп за днес, 28.07.2019 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви е трудно да откажете каквото и да било, особено ако ви подкупят с усмивка или мили думи. По-добре не вземайте важни решения, защото ще бъдете прекалено субективни.

Телец

Днес ще ви се иска да сте толкова мили и добри, че дори и на вас ще ви се стори чудно. Грижата за околните много ще ви вълнува, но пък колко ще ви е приятно да ви казват мили неща.

Близнаци

Нещата ще се развиват леко, макар и съпроводени с известни емоционални изблици (по-скоро приятни). Доста субективно ще гледате на събитията около вас, така че не бързайте да си правите кардинални изводи за каквото и да било.

Рак

Имате нужда от малко емоционална разтуха. Прекалено навътре вземате всичко и това малко ви е поизтощило психически. Най-добре се занимавайте с неща, които можете бързо да приключите, не се разтакавайте и избягвайте да оставяте недовършени дела за утре.

Лъв

Днес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все отлагате.

Дева

Щастлив и ползотворен ден, особено ако забравите онази несигурност, която таите дълбоко в себе си. Намерете си практични занимания, които да погълнат времето ви, за да не изпадате в мрачни мисли.

Везни

Е, имали сте и по-добри дни, но пък днес ще имате много стимули за действие. Погледнете нещата откъм положителната страна и ще се почувствате много по-добре. Пък и това ще ви мотивира.

Скорпион

Няма да ви е леко днес, но ако се улисате в работа, денят ще мине бързо. Днес важното е да не говорите твърде много, особено ако не ви питат. И стойте по-далеч от интригите.

Стрелец

Ден за разрешаване на личности конфликти. Бъдете готови да чуете и чуждото мнение и не мислете, че единствено вашите чувства да най-силни и най-дълбоки, може би вие твърде много говорите за тях.

Козирог

Днес отново ще ви терзаят парични въпроси. Оставете нещата сами да се решават, без да им давате много зор. Не правете компромиси със съвестта си в името на някакво материално благополучие.

Водолей

Настроението ви ще е на завидна висота, за разлика от вчерашния ден. Може би имате нужда от напрежението на ежедневието, за да се почувствате истински живи. А и ще сте толкова любвеобилни, че ще предизвикате недоумение у близките си.

Риби

Нещата ви ще се подредят добре през днешния ден, въпреки нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, но това пък ще ви помогне в ежедневните занимания. Важното е да не се дразните от самите себе си.Коментар на новината чрез Facebook