Вашият хороскоп за днес, 22.02.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за почерпка.

Телец

Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

Близнаци

За ваше съжаление до голяма степен сте зависими от желанията на половинката си или на децата. Ще трябва да се примирите. Утешителното е, че ще получите един нематериален израз на тяхното почитание, което все пак е нещо сериозно.

Рак

Днес няма да ви се прави нищо особено. Е, наистина и вие имате нужда от малко разсейване. Ако ви е възможно-забавлявайте се повече. Обърнете внимание на децата си, но за да поиграете с тях, а не да ги изпитвате, събота е все пак.

Лъв

Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и разни други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.

Дева

Чудесен ден, особено ако имате шанс да излезете някъде сред природата. Алтернативата, естествено, е семейното събиране. Всъщност вторият вариант сигурно ще ви хареса повече, защото ще актуализирате информацията, която имате.

Везни

Време е да обърнете внимание на човека до вас. Има какво да се желае в отношението ви, напоследък сте доста разсеяни и все забравяте защо всъщност сте заедно.

Скорпион

Днес е добре да контролирате емоциите си. Очертават се куп лични ангажименти, а също необходимост от вземане на важни решения. Не взимайте страна в спор.

Стрелец

Може би ще изглеждате доста странно в очите на околните, но това може дори да ви радва, нали обичате да шокирате всички с вашата нетрадицонност. Отваря ви се възможност да похарчите парите, които са ви останали, но поне ще сте удовлетворени от резултата.

Козирог

Днес с право можете да си починете, макар че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес не могат да не ви простят.

Водолей

Днес вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да отдъхнете като всички нормални хора. Следобед, дори и да не ви се иска, ще ви въвлекат в някое мероприятие, но пък ще ви е приятно.

Риби

Днес е доста сложен ден за вас. Ще трябва да решавате разни неща, които не знаете дали искате или не. Настроението ви е доста объркващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, доста сте трудни за общуване.Коментар на новината чрез Facebook