Вашият хороскоп за днес, 16.02.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Въпреки че е почивен ден, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Телец

Приключвате седмицата с някои разплащания, което едва ли ви радва, но няма как. Не се впускайте в спорове, не е във ваша полза, дори може да си докарате някоя глоба.

Близнаци

Идеален ден да докажете колко добър партньор сте. Добрата новина е, че може би ще го забележат, така че си заслужава да се постараете.

Рак

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Лъв

След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред за следващата седмица. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, чака ви цяла трудова седмица.

Дева

Ще трябва да организирате неща, които не са ваша работа, но пък ще ви е забавно да го правите. Днес е чудесен ден за сериозни предложения, особено към хората, които обичате, но не хранете прекалено големи надежди.

Везни

Завършете седмицата с планиране на дейността си за по-нататък. Е, може плановете ви да не се задействат, но поне ще сте внесли някакъв ред в нещата. Вечерта е подходяща за срещи с приятели на съкровени разговори.

Скорпион

Чудесни възможности ще ви радват днес. Имате проблеми, но се очертават шансове да направите крачка за подобряване на досегашното положение. Позитивни мисли – това е рецептата ви за успех.

Стрелец

Днес с право можете да си починете, макар че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес не могат да не ви простят.

Козирог

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Водолей

Днес ще се чувствате далеч по-добре, отколкото през последните дни, може би, защото ви се струва, че вършейки нещо, сте по-полезни. Всъщност трудът облагородява човека, но не се опиянявайте от собственото си величие.

Риби

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори и днес. На това отгоре днес сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.Коментар на новината чрез Facebook