Вашият хороскоп за днес, 14.02.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста емоционално ще подхождате към всичко днес и така може да провалите целия празник. Опитайте да не правите сцени и да не намесвате минали връзки точно днес. Просто се обичайте и изкарайте една незабравима вечер заедно.

Телец

Вашият знак е символът на любовта, така че никой по-добре от вас не знае как да отпразнува този празник. Вие сте душата на свети Валентин. Дано и любимият ви човек успее да го разбере.

Близнаци

Вие може да не сте твърде романтични, но сте наясно със смисъла на всеки един празник и сте способни да го използвате в името на собствените си цели. В крайна сметка е важно, че има кого да впечатлите, нали, без значение как.

Рак

Любовта е винаги в сърцето ви, така че не ви трябва празник, за да я демонстрирате. Но днес можете да направите нещо различно. Разнообразието е солта на една връзка.

Лъв

Ако днес се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да влияят на мнението ви.

Дева

Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и разни други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието или пък какъв празник е днес.

Везни

Вие наистина ще сте невероятни и неповторими на този празник, просто най-добрите. И не ви е нужно вино, за да сте такива. Вие сами по себе си сте достатъчно амбициозни, но главното – влюбени.

Скорпион

Може да е купен отвън този празник, но си е празник, а какво по-хубаво от това. Вие може да го направите приказен, различен и неповторим, просто не се увличайте в мечти, а действайте.

Стрелец

Доста страстен е този свети Валентин за вас. Гледайте да не изпадате в крайности, че не се знае докъде ще доведе това. Рискът ви привлича неудържимо, но трябва ли да въвличате и любимия си човек.

Козирог

Този празник ви изглежда доста измислен, но вашата природа не ви позволява да заобиколите просто така един празник, дори да не го почитате. Благодарение на вас ще цари въодушевление и истинско празнично настроение.

Водолей

Интересен, артистичен и различен ще е този свети Валентин за вас. И как иначе, щом вие участвате. Виното може да е в повече, но любовта трябва да една.

Риби

Интересен ден. По странен начин ще покажете любовта си по повод на празника на влюбените. Важното е, че имате добри намерения и този път те ще ви заведат на правилното място.Коментар на новината чрез Facebook