Вашият хороскоп за днес, 08.03.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Така известният ден на мама е по-скоро денят за почит към раждащата сила на природата. Отдайте почитание на женската сила около вас и във вас, на онази която пази и сътворява. Днес е ден за хармония и сътрудничество, за баланс между мъжката и женска енергии.

Телец

Ден, пораждащ много полемики заради своя символизъм, но все пак част от това да се покаже уважение към жената. Жената в нейните множество проявления. А за вас, ден свързан с изясняване, подреждане и конкретни стъпки. Благодарете на жените в живота си и най-вече на своята майка.

Близнаци

Спорен ден, който ще провокира вашата противоречива личност да спори – най-вече със себе си. Изходът, разбира се, е въпрос на личното ви усещане за правилно и грешно. По-важното обаче е – да не убивате любовта.

Рак

Не омаловажавайте собствената си природа, защото това влече след себе си куп проблеми. Опитайте се да простите и на родната си майка всичко, в което я обвинявате, защото това ви прави по-слаби и отнема от жизнената ви енергия. Използвайте този ден.

Лъв

Доста сте наясно, информирани сте, но дали това ви прави съпричастни и разбиращи. Крачката от знанието към осъзнаването не е голяма, но е съществена. Имате ли смелостта да я направите?

Дева

Най-ценните неща са собствените опитности. Колкото и да странно и трудно за приемане да е, провалите, разочарованията, обидите са онези скъпо научени уроци, които са като пътеводни светлинки по пътя. И между тях важно място заема майка ви. Можете ли да сметнете колко ви е ценна?

Везни

Малко капризни, но пък красиви и очарователни ще сте днес. Има и поводи за празник, но по-важното е, че имате смелостта да следвате сърцето си и да рискувате.

Скорпион

Нямате нужда от специален ден, за да покажете отношението си към майка си, но може би за нея е важно да вербализирате признателността. Рядко човек намира време, за да изрази отношението си. Ако вашата майка я няма, пак можете да ѝ благодарите мислено затова, че благодарение на нея сега сте тук.

Стрелец

Не се поддавайте на всеобщите спекулации за един празник, който има както поддръжници, така и върли противници. Вместо да се включвате в полемиките, просто намерете как да благодарите на своята майка, дори никой да не разбере това.

Козирог

Женствеността като проявление на раждащата сила на природата не е нещо, върху което човек често се замисля. Това е и целта на празника, да създаде отношение на благодарност и приемане. Между всичките си цели, поставете си и тази – да обичате майка си и да ѝ го покажете.

Водолей

Бъдете изобретателни и различни, вместо да сте анархисти и революционери. Свободата да сте там, където сте е свързана, макар и по заобиколен начин. Ден е за празнуване. От вас зависи дали ще стане традиция или ще е просто инцидентно.

Риби

Този ден носи трансформацията в себе си. Трансформация породена от вътрешното осъзнаване и промяна на убежденията, носили ви до този момент болка и неразбиране.Коментар на новината чрез Facebook