Бременна ли е Анелия? (СНИМКИ)

Фолк певицата Анелия се появи на едно от последните си участия с подозрително надуто коремче. Кожената пола, на която беше заложила, подчерта издутия стомах на изпълнителката на „Дай ми още“.

Нейни почитатели на клубното участие започнаха да си шушукат. Според тях Анелия е бременна и крие новината от медиите, тъй като не е прехвърлила първите рискови месеци. Остава загадка кой е партньорът на фолк певицата, тъй като от доста време пази тайна с кого мачка чаршафите нощем.

След като скандалните снимки на Анелия от последното ѝ участие се развъртяха в социалните мрежи, някои от феновете ѝ пък изразиха мнение, че любимката им просто е хапнала повече и на това се дължи издутият стомах.

Фолк певицата е на 37 години и има голяма дъщеря от любовта ѝ с бизнесмена Коко Динев. Анелия винаги е казвала в свои интервюта, че иска да има още едно дете. Така и не намери подходящ баща за второ дете, но това може и да се е променило, след като се появи с подозрително наедряло коремче на участие.Коментар на новината чрез Facebook