Кратки новини: Нападатели са обрали дете до голо в градския транспорт

Кратки новини: Нападатели са обрали дете до голо в градския транспорт

© Дневник

Кратки новини“ е рубрика на „Дневник“, в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани.

Нападателите са свалили дрехите на момчето пред погледа на пътниците като никой от пътниците не се е намесил освен две жени, съобщава БНТ. Шофьорът по линия 404 също не е реагирал. Нападателите са били три момчета на видима възраст около 20 години и са носели качулки. Те са избягали като са счупили задната врата на автобуса. Пред очевидци нападнатото момче е разказало, че е от провинцията и е ученик в спортно училище в София. Ученикът обяснил, че е каратист и е бил облечен с тениска и суитшърт с надпис „ЦСКА Карате клуб“.

Операцията се провежда в силистренското село Айдемирпо разпореждане на главния прокурор, съобщи пресцентърът на прокуратурата. Проверяват се хора и превозни средства. На проверка подлежат техническата изправност на автомобилите, задължителната застраховка „Гражданска отговорност“, както и неплатените глоби на шофьорите.

Около 11.45 часа днес при престой при ул. „Гургулят“ и „6 септември“ в София автомобил на Националната служба за охрана (НСО) е бил леко повреден от друг автомобил. Колата на НСО не е превозвала охраняемо лице, информитаха от службата. Виновният автомобил е на куриерска фирма, повредата – предна лява броня на автомобила на НСО, е констатирана с двустранен протокол.

Инцидентът е станал на кръстовището на улиците „Граф Игнатиев“ и „Шести септември“ малко след 13 часа. Спряно е движението на трамваите, на място са екипи полицията и спешна помощ. Пострадалото дете е откарано в болница. За момента няма подробности за състоянието му.

Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ Емил Христов, който беше задържан вчера за 24 часа, е освободен, съобщи той за Би Ти Ви. Днес той е на работното си място и говори с адвокатите си. Очаква се прокуратурата да даде повече информация по случая. Преди седмица главният прокурор посети ТЕЦ „Бобов дол“ и съобщи за нередности, сред които и горене на боклук, смесен с въглища.Коментар на новината чрез Facebook