Кратки новини: Жена катастрофира в стълб с 4.7 промила алкохол

Кратки новини: Жена катастрофира в стълб с 4.7 промила алкохол

© Дневник

„Кратки новини“ е рубрика на „Дневник“, в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани.

Случаят е от вечерта на 5 юни в Хасково, когато 44-годишната водачка блъснала Форда си в бетонен стълб. Според полицията тя е шофирала с несъобразена с релефа, местността и интензивността на движението и състоянието на пътя скорост, загубила е контрол и се е ударила в бетонен стълб в дясно по посоката си на движение. Откарана е в болница за преглед, без наранявания. Пътните полицаи са я изпробвали с дрегер, който е отчел 4.7 промила алкохол. Жената е отказала кръвна проба. Задържана е за 24 часа и е образувано бързо производство.

Измамната страница съществува от 6 юни и използва логото и визията на държавната телевизия, за да рекламира лекарство срещу гъбички по ноктите. Сайтът дава възможност за поръчка на „лека“ като изисква от потребителите регистрация с име и телефонен номер. „БНТ категорично се разграничава и противопоставя на опитите на измамни сайтове да използват обществената медия с рекламна цел, промотирайки и продавайки лекарства“, казват от телевизията.

Туристка е загинала при падане от високо в района на Националния пещерен дом при село Карлуково. Жената, която е на 58 г. от Пловдив се е движела по пътека за манастир „Св. Марина“, съобщиха от областната дирекция на МВР Ловеч. Инцидентът е станал в събота на обяд. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. Образувано е досъдебно производство.Коментар на новината чрез Facebook