Борисов за атаките на Божков: Не коментирам повече, това им е играта

Борисов за атаките на Божков: Не коментирам повече, това им е играта

© Цветелина Белутова, Капитал

Ден след като укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков намеси и пиара на премиера Бойко Борисов – Севделина Арнаудова, в атаката срещу него, министър-председателят отговори лаконично на въпроси на журналисти по темата. Коментарът на Борисов бе: „Няма да коментирам повече. Това им е играта на тези хора. Правим страхотни неща“.

В неделя сутринта Бойко Борисов се разходи по новите метростанции в София, а компания му правеха министри, столичният кмет и пиарът му. В събота в публикация във фейсбук Васил Божков обяви, че Севделна Арнаудова е посещавала всеки месец офиса му и призова Борисов да каже защо я е пращал.

„Никога не съм я изпращал никого нищо, нито съм ходил там. Не искам да им влизам в играта „, коментира Бойко Борисов днес. Попитан как гледа на нападките, той обяви: „Гледам на направеното. Фантастични неща сме направили. За по сто години напред сме ги направили. Никога не са правени. И затова не са ги правили. Щото са не могли. Само след месец и половина два софиянци ще имат възможност да се возят…“.

„Повече няма да се занимавам с тая работа. Това им е играта. Кой е той, че за да напада нас“, каза още Бойко Борисов. На въпрос защо напада пиара му, той отвърна: „Защото я харесва. Тя може да разказва много по тази тема“.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.Коментар на новината чрез Facebook