Шестимата от "Приятели" се събраха за още един епизод

Шестимата от Приятели се събраха за още един епизод

© NBC

Всички шестима герои от прочутия сериал от 90-те години „Приятели“ се събират за още един извънреден епизод. Новината съобщи актьорът Матю Пери в профила си в „Инстаграм“.

Към него 15 години след края на сериала се присъединяват Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудрой, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър.

Епизодът ще бъде излъчен от платформата за стрийминг услуги HBO Max, която трябва да заработи през месец май. Конкретната дата на премиерата още не е обявена.

„Приятели“ се излъчваше от 1994 до 2004 г., а финалният епизод бе гледан от 52.5 милиона зрители в САЩ – най-многобройната аудитория на телевизионен епизод в първото десетилетие на века. След това всички сезони бяха качени на платформата Netflix и започнаха да печелят почитатели от друго поколение – в САЩ „Плиятели“ бе най-гледавото шоу на компанията за 2018 г.

Слухове за заснемането на нов епизод се появиха през октомври, когато Дженифър Анистън откри профила си в „Инстаграм“ със снимка с всичките си колеги от сериала. Според сп. „Въраяти“ всеки от тях вероятно е получил по 2.5 млн. долара, за да се съберат отново.

В края на 2019 г. всичките 10 сезона бяха купени от Warner Bros. Television срещу 425 млн. долара и така 236+1 епизода ще могат да се появят на платформата HBO Max.Коментар на новината чрез Facebook