Хърн: Джошуа ще нокаутира Пулев и ще стигне до мача, който всички искат

Хърн: Джошуа ще нокаутира Пулев и ще стигне до мача, който всички искат

© Reuters

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, обеща, че мачът между Джошуа и Тайсън Фюри ще се състои. Думите му дойдоха ден след победата на Фюри срещу Дионтей Уайлдър, с която той стъпи на върха и взе титлата на Световния боксов съвет (WBO).

От седмици Хърн преговаря с щаба на Кубрат Пулев, който е официален претендент на Международната боксова федерация (IBF). Българинът заподозря, че съперникът иска да избегне мач с него, за да стигне директно до двубой с Фюри.

„Всички искат този мач (Джошуа – Фюри). Обещавам ви, че той ще се състои. Ако трябва да се изправим срещу Пулев, ще трябва да го победим. Ако той (Фюри) трябва да се бие с Уайлдър, ще го победи отново“, каза Хърн пред „Скай спортс“.

„И двете неща ще станат. Фюри ще победи Уайлдър отново, а Ей Джей (Джошуа) ще нокаутира Пулев и ще имате този мач. Ще направим всичко за това“, заяви Хърн.

Мениджърът добави, че възможността двама англичани да държат световните титли и да имат възможност да се бият за мач за излъчване на абсолютен световен шампион няма да се повтори никога повече. „Ние ще сме клоуни, идиоти, ако не направим този мач. Това е възможност, която става веднъж в живота.“

виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече


Коментар на новината чрез Facebook