Хубчев: Главите на футболистите бяха заети със събитията около клуба

Треньорът на „Левски“ Петър Хубчев заяви, че вниманието на футболистите и треньорите е било насочено към събитията около клуба.

„Трябва да си признаем съвсем честно, че това е основният проблем, който ни занимава. Но след като всички са все още тук и са здрави, значи сме се справили с този период“, каза Хубчев.

„Левски“ минава през много тежък период, в който бъдещето му е застрашено, а футболистите не бяха получавали заплатите си. По-рано във вторник Наско Сираков обяви, че е новият собственик, след като е получил 86.6% от акциите на клуба.

„Феновете играят огромна роля в отбори като ЦСКА, „Левски“, „Локомотив“ (Пловдив), „Ботев“, „Берое“ също. Феновете изиграха и са изиграли през годините страшно важна роля в съществуването на тези клубове. Към момента искам да ви кажа, че няма една стотинка от даренията на тези хора, които да са отишли за заплати на треньори или футболисти. Затова казах, че го имам като много добро постижение, че задържахме тези момчета. Трябва да го изживеят това. Намирам голяма доза етика и морал в поведението им“, добави Хубчев.Коментар на новината чрез Facebook