Футболистите на "Левски" запазват спокойствие след връщането си в София

Капитанът Живко Миланов заяви, че футболистите нямат притеснения

Капитанът Живко Миланов заяви, че футболистите нямат притеснения

Футболистите на „Левски“ запазват спокойствие след връщането си в София, въпреки че бъдещето на клуба е неясно. Играчите настояват, че вниманието им е насочено само върху тренировките и подготовката за мача с ЦСКА след седмица.

„Мисля, че „Левски“ ще е готов за първия мач с ЦСКА. Притеснения нямаме от нищо. До момента клубът си работи перфектно. Нормално е отвсякъде да излизат новини и футболистите да четат и да питат за какво става въпрос, но това не е наша работа. Това е работа на хората над нас“, каза капитанът Живко Миланов.

„Няма нужда от излишни лозунги, свършихме добра работа и тепърва ще видим дали всичко е окей“, заяви Симеон Славчев.

„Не се притеснявам, ние сме професионалисти и работата ни е на терена“, добави полузащитникът, но призна, че вероятно завръщането в София в близост до събитията ще има въздействие. „Трябва да тренираме и да защитаваме „Левски“ като клуб. А какво се случва нагоре нас не ни касае. Подхвърли ни се, че всичко е наред.“

„Трябва да покажем, че сме кучета, и да защитим клуба“, заяви Славчев.

В петък парламентът прие промените в закона, с които се премахват частните лотарии. Васил Божков, който стои зад собствеността на „Левски“, каза преди време директно, че ако това стане, няма да има пари за клуба.

виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повечеКоментар на новината чрез Facebook