Преговорите между Пулев и Джошуа продължават, Саудитска Арабия също е вариант

Ивайло Гоцев (вляво) в момента е в Истанбул за разговори

© LAP.BG

Ивайло Гоцев (вляво) в момента е в Истанбул за разговори

Преговорите за мач за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа продължават, съобщи мениджърът на българина Ивайло Гоцев пред „Дневник“.

По-рано Би Ти Ви съобщи, че е постигнато споразумение и мачът ще е в Истанбул през май. Новината беше споделена и в официалната фейсбук страница на българския боксьор.

Гоцев заяви от Истанбул, че мачът все още не е потвърден. Той посочи, че преговори се водят както с Турция, така и със Саудитска Арабия, където през декември Джошуа се върна на световния връх след победа срещу Анди Руис.

Преди седмици мениджърът на Джошуа Еди Хърн посочи като вариант стадиона на футболния „Тотнъм“ в Лондон.

Кубрат Пулев е официален претендент на Международната федерация по бокс (IBF). Той стига до трета възможност да се бие за световната тила.

„Смятам, че съм се развил отлично, щом съм на това ниво да съм номер едно в света. Остава последният връх на планината, тоест най-стръмното и най-трудното, което всъщност може и да се окаже най-лесното“, каза Пулев в интервю за „Дневник“ преди месец.

Преди малко повече от пет години българинът загуби от Владимир Кличко. През 2017 г. Пулев имаше организиран мач с Джошуа, но се оттегли заради контузия.

виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече


Коментар на новината чрез Facebook