Павел Колев ще се срещне с Националния клуб на привържениците на "Левски"

Павел Колев

© LAP.BG

Павел Колев

Изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев ще има среща с част от феновете на отбора. В петък той ще разговаря с представители на Националния клуб на привържениците (НКП), обявиха от организацията.

„На срещата ще се дискутират актуални въпроси около любимия ни клуб. Срещата е само за членове на НКП „Левски“, обявиха привържениците.

В средата на януари Васил Божков, който стои зад собствеността на „Левски“, организира две срещи със запалянковци на „Георги Аспарухов“. Те съвпаднаха с подетата инициатива за промени в закона, които пряко касаят хазартния бизнес на Божков.

Последва среща на привърженици от различни организации с министър-председателя Бойко Борисов. На нея премиерът заяви, че запалянковците трябва да държат акциите и управлението на „Левски“. Феновете обаче останаха разединени в мненията си.

От НКП имаха критики към сегашното управление на клуба, но казаха, че подават ръка на Божков, ако той продължи да финансира „Левски“. Колев заяви, че в момента клубът е зависим от средствата, идващи от фирмите около Божков.

Преди дни изпълнителният директор каза, че неяснотите пред „Левски“ са много.

виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повечеКоментар на новината чрез Facebook