"Не!Новините": Борисов спасява "Левски" с 12 тона сушени фурми

Не!Новините: Борисов спасява Левски с 12 тона сушени фурми

© Правителствена информационна пресслужба

Сатиричният сайт „Не!Новините“ съобщава, че министър-председателят Бойко Борисов е намерил начин да помогне на изпадналия в тежко положение футболен „Левски“.

ТОДОРИНИ КУКЛИ – Премиерът обяви как точно ще помогне на футболния „Левски“, чието положение отдавна не е розово с оглед това, че собствениците на клуба са в Дубай.

Както е известно, сините фенове благодариха на Борисов за най-хубавите противоепидемични мерки и обявиха, че разчитат на неговата управленска висота и лъвско сърце да предприеме мерки за спасението на любимия клуб.

„Имаме тука едни фурми. Дано ви стигнат“ – рече Борисов на среща с фенове на клуба и Тити Папазов, разплакан от умиление, че в тия трудни времена си проличават истинските човеци.

От клуба благодариха на премиера за помощта и помолиха футболисти и служители да изчакат, докато стане ясно как точно фурмите ще помогнат на сините да продължат някога настоящия сезон и да получат лиценз за следващия.

Източници, близки до правителството, разкриха, че се очаква клубът да бъде подпомогнат и със защитни облекла срещу химически атаки от 70-те години на миналия век.Коментар на новината чрез Facebook