Кубрат Пулев: Щабът на Джошуа иска да избяга от мен, за да има мач с Фюри

Кубрат Пулев: Щабът на Джошуа иска да избяга от мен, за да има мач с Фюри

© Reuters

Кубрат Пулев заяви, че все още няма подписан договор за мач между него и световния шампион Антъни Джошуа. Според него щабът на евентуалния му съперник умишлено е бавил в очакване да мине двубоят между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Фюри спечели с нокаут и взе титлата на Световния боксов съвет (WBC).

„Еди Хърн (мениджърът на Джошуа) така, както очаквахме, иска да избяга от мач с мен и иска да играе мач с Фюри, който пак е към „Топ ранк“ (агенцията, с която работи и Пулев). И това ще стане ясно. Очаквахме, че тупа топката, за да дойде този мач“, каза Пулев пред Би Ти Ви.

Последните твърдения бяха, че е постигнато споразумение българинът да срещне Джошуа на 20 юни в Лондон.

Хърн призова в „Туитър“ за мач между Джошуа и Фюри, който да излъчи абсолютен световен шампион (който да държи поясите на всички боксови организации). „Говорих с Антъни и той иска точно това да е следващият му мач“, посочи Хърн пред TalkSport.

Уайлдър обаче може да поиска трети мач с Фюри.

Мениджърът на Пулев – Боб Аръм от „Топ ранк“, също говори по темата преди седмици. В неговите очи мачът за излъчване на абсолютния световен шампион трябва да е след този между Джошуа и Пулев. Аръм е уверен, че българинът ще спечели и така в големия двубой ще са двама негови клиенти – Пулев и Фюри.

виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече


Коментар на новината чрез Facebook