Конкурс за най-хубава шейна ще е част от "Зимен семеен празник на Витоша"

Много забавления очакват родителите и техните деца

© София – Европейска столица на спорта

Много забавления очакват родителите и техните деца

С безплатни уроци и обещание за вълнуващи занимания ще премине „Зимен семеен празник на Витоша“, който ще се проведе за четвърта поредна година. Събитието, което е част от инициативата „София – европейска столица на спорта“, ще проведе в неделя от 11.30 ч. в местността „Офелиите“.

„Зимен семеен празник на Витоша“ дава възможност на родителите и техните деца да участват заедно в различни надпревари. Програмата включва паралелен слалом, щафета с шейни, конкурси и демонстрации като направа на снежен човек, най-атрактивна шейна и теглене на въже. Инструктори ще дават безплатни уроци по ски и сноуборд за деца.

Специалисти ще обучават безплатно родителите как най-правилно да учат децата си да карат ски. Инициативата цели да се избегнат грешките при първите стъпки на децата в алпийските дисциплини, посочват организаторите

„Зимен семеен празник е посветен на желанието на хората да живеят активно, да спортуват, да се отдават на физически и забавни занимания през зимата, като се наслаждават на емоциите, които предоставят природата и планината, допълнени с удоволствието от игрите на снега“, казват организаторите.

виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече


Коментар на новината чрез Facebook