Движението в центъра на София се променя заради мача между "Левски" и ЦСКА

Движението в центъра на София се променя заради мача между Левски и ЦСКА

© Георги Кожухаров

Организацията на движението в центъра на София ще бъде променена заради футболната среща между „Левски“ и ЦСКА. Дербито от от 21-ия кръг на Първа лига е днес на Националния стадион „Васил Левски“ от 14.45 часа.

От Столичната община съобщават, че от 8 до 17 часа са забранени престоят и паркирането на автомобили на югоизточната част на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между ул. „Граф Игнатиев“ и ул. „Ген Гурко“.

Полицията ще следи за опазването на обществения ред по време на срещата и преди нейното начало. От Столичната дирекция на МВР обявиха, че ще охраняват и шествието на феновете на „Левски“, което започва в 12.30 часа от булевард „Тодор Александров“. От СДВР посочват, че във връзка с провежданото шествие и спортната среща е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.

На изградени контролно – пропускателни пунктове в района на Националния стадион полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Стриктно ще се следи за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.Коментар на новината чрез Facebook