7 начина да премахнем негативната енергия и лошото влияние на хората около нас

Всички ние можем да оценим красивата лечебна енергия от прекараното време сред природата, далеч от човешката цивилизация. В крайна сметка, когато се завърнем в града, всеки се сблъска със стреса, шума и суетата и усещаме ясно разликата.

Част от тази разлика е енергията, програмирана във физическите обекти на тези места. Както сигурно се досещате, природата има много повече положителна енергия от нашите домове или градове.


Omnia Golden Citrine - златният билет, който ще те потопи в топло сияние
Edna препоръчва


Защо природната енергия е положителна:

В природата живеят много по-малко хора, поради което тя е много по-изолирана от мислите на хората. Мислите са енергия. Мисловната енергия се свързва с физическите обекти в близост до първоизточника на тези мисли. Отрицателните мисли остават много по-дълго, отколкото положителните мисли и енергия. Тревожността, страха и стреса траят много по-дълго от любовта, спокойствието и щастието.

Слънчевата светлина е поток от положителна енергия, която отмива всяка негативна енергия. Това е все едно да наливате вода от чист планински поток върху гъба. Гъбата се изплаква от всичко, което е било събрано в нея преди това. Кога е бил последния път, когато сте се чувствали депресирани, след ден на плажа?

жена пътуване

Природата е пълна с растения. Растенията излъчват положителна енергия. Те са живи и поради това излъчват положителни вибрации. Не мислят като хората, поради което няма как да излъчват негативни мисли. Растенията не се тревожат за работата си, сметките или взаимоотношенията с други хора.

Преди да започнете да пълните дома си с положителна енергия, трябва да премахнете всякакви натрупвания на негативна енергия.

Представяме ви списък със седем лесни и доказани техники, които можете да използвате, за да премахнете негативната енергия от всяко едно помещение ТУК.

Към целия списъкКоментар на новината чрез Facebook