5 зодии, които отмъщават на бившите си

Обикновено представителите на тези зодии са много гневни, ядосани и наранени след раздяла. И това, което ги успокоява и им оправя настроението, е да потърсят отмъщение или някакъв вид отплата за „загубеното време“.

Не търпят някой да се подиграва с тях и просто трябва да получат възмесдие.

Вижте кои са зодиите, чиито представители искат да отмъстят на бившата половинка за унижението и наранените чувства:

Скорпион

Скорпионите обичат толкова силно и са много лоялни. Ненавиждат предателствата и лъжите, затова няма да оставят бившият да се измъкне толкова лесно. Веднага започват да мислят за отмъщение. Най-лошото нещо, което може да направите, е да подведете Скорпион и да го измамите. Той няма да го преодолее, ще иска отплата и няма да прости лъжите. Не очаквайте да ви атакува веднага. Скорпионът не действа импулсивно, първо ще обмисли нещата, ще планира най-доброто отмъщение, може да му отнеме доста време и вие дори вече да сте забравили за него. Но когато ви отмъсти, ще е с нещо брутално. Тези зодии са на принципа: „Колкото по-късно, толкова по-мръсно“.

Овен

Овните са огнени знаци, което значи, че много лесно и бързо избухват, таят гняв в себе си. Ако се ядосат на бившия, няма да оставят нещата така. Ще искат отплата и ще изненадат бившето гадже с нещо много жестоко. Овните ще се смеят и радват, защото така ще знаят, че справедливостта е възтържествувала. Няма да стигнат до бой и физическа разправа, но определено ще травмират психически старата си половинка. Най-вероятно ще разкрият тайни на бившия партньор, ще го злепоставят, ще говорят лошо за него и ще извадят всичките му кирливи ризи на показ. Ще сринат репутацията му и много хора ще повярват на Овните. Те са импулсивни и ще действат веднага.

Водолей

Тези зодии не са толкова отмъстителни в други ситуации, но ако половинката много ги е наранила и раздялата е била тежка, те ще искат да отмъстят. Мразят предателствата, защото така все едно някой им се подиграва. Водолеите не показват, че са чувствителни, не им се иска да са емоционални. И когато някой ги е пречупил, те са се влюбили и са станали по-емоционални и раними, а после ги е предал – те не могат да го превъзмогнат. Убеждават се, че не е трябвало да отварят сърцето си и искат отплата. Няма да покажат колко наранени са или да правят сценки на публични места, но ще измислят оригинален начин да отмъстят и никой няма да го очаква. Може да развалят отношенията на бившия партньор с приятелите му или да опитат да го отстранят от работа, да му създадат проблеми в училище.

Телец

Те се доверяват много трудно и за да спечели някой сърцето им, трябва доста да се потруди. Когато веднъж някой им спечели доверието, те се отдават напълно, стават най-верните зодии, дават всичко за партньора. Когато установят, че не е трябвало да правят това и някой ги е залъгвал, те не могат да го понесат. Чувстват се глупави, унизени, предадени. Но и не искат тепърва да се разкриват пред нов човек и отново да преживяват същото. Затова преглъщат обидата и по-скоро опитват да саботират бившето гадже по такъв начин, че то да се върне при тях. Провалят всичките му нови връзки, а той дори не осъзнава това. Разпространяват слухове за него и опитват да го хванат в изневяра, за да може да скъса с новата си тръпка и отново да се върне при тях. Ако решат, че не искат да се съберат с него, просто много дълго време планират отмъщението и то винаги е неочаквано. Искат да му причинят болка.

Дева

Девите са сред най-интелигентните и организирани знаци. Анализират всичко, мислят много време, хрумват им какви ли не идеи. Ако решат, че ще отмъщават – определено ще го направят и то по такъв начин, който ще се запомни от околните. Никой друг не губи толкова време в планирането на отмъщението, колкото Девите. Те измислят перфектното отмъщение, това, което най-много ще нарани бившето гадже. Знаят слабите му места и удрят там. Освен това, те искат да докажат на бившия партньор, че са много по-добре без него. Започват да демонстрират това в социалните мрежи, изтъкват къде са, какво правят, качват снимки от бляскави събития, правят си селфита, на които изглеждат очарователно. Ако намерят ново гадже, веднага започват да качват снимки с него и да го възхваляват.Коментар на новината чрез Facebook