4 пози за секс под душа

Когато чуете „секс под душа“, вероятно образът, който изниква в главата ви, е доста кинематографичен и сякаш изваден от еротичен филм, пише Edna.bg. Но в реалния живот едва ли някой някога е имал подобно идеално изживяване в банята.

По-вероятно е истинският секс под душа да включва сапун в очите, хлъзгави инциденти, заради тясното пространство, и неприятния факт, че водата не е лубрикант. Това обаче не означава, че не съществуват варианти за секси удоволствия и в тази част на дома.

Съществуват няколко подходящи пози, които ще ви помогнат да опитате нещо ново и пикантно, когато скочите под водата и долепите мокрите си тела. Ето няколко позиции за секс под душа, които са достъпни за всички, дори и за тези, които нямат нужната гъвкавост и координация, която понякога е необходима в по-тесни и хлъзгави пространства.

Балерината

Мислете за тази поза като за мокрия вариант на мисионерската, защото при нея отново сте лице в лице, а усещането е изключително интимно и горещо. И двамата сте прави, но вие трябва да обвиете единия си крак около хълбока на партньора си – или просто да го подпрете на ваната, например, за повече сигурност и стабилност. Тази поза дава и голяма свобода на действие в зависимост от настроението – игра с гърдите, стимулиране с пръсти или дори с водоустойчиви играчки.

Мокро куче

Мокрото куче е леко променената версия на кучешката поза, в която трябва да сте прави, да се наведете леко напред, да подпрете ръцете на стената за повече стабилност и леко да присвиете коленете си. Партньорът ви може да проникне отзад под много възбуждащ ъгъл или да протегне ръце напред през това време, за да дразни клитора и гърдите ви.

Ездачката

Когато правите секс под душа, искате да се забавлявате и да не го мислите много-много, но има някои пречки, които трябва да вземете предвид. За да сте сигурни, че не сте останали в компрометираща и мокра ситуация, тази позиция позволява на вас и партньора ви да седите на пода, така че да няма подхлъзване или падане. Ето как става: накарайте партньора си да седне във ваната и, да, познахте – може да го обяздите, както пожелаете. Позата позволява достъп на клитора, стимулиране на G-точката и възможност да издърпате партньора си още по-близо в най-екстатичния момент, докато и двамата сте потопени в топлата вода.

Орален водопад

Когато няма много място за творческа изява, малко орална любов никога не е лоша идея. За тази позиция се изправете под душа, а партньорът ви може да коленичи пред вас и да ви зарадва с пъргавия си език и пръсти, докато топлата вода изостря още повече усещането. Не забравяйте да се смените по някое време, за да можете и двамата да се насладите максимално на това мокро удоволствие.

Обратно към класиката

Ако оралната любов или основната част на секса под душа не е вашият тип забавление, не се притеснявайте – тези пози не изчерпват всички начини, по които можете да се забавлявате заедно в банята. Има и други варианти да се насладите на секси моменти под душа с вашия партньор – от търкане на телата до взаимно задоволяване. Поиграйте със себе си или се гледайте един друг как се докосвате. А защо не просто да се поцелувате страстно в банята, притиснати един в друг, преди да пренесете основната част от действието обратно в спалнята?Коментар на новината чрез Facebook