3 прически, с които се отличават богатите жени

Поддържането на бляскава, здрава и перфектно изглеждаща фризура изисква време и средства. Не всяка жена може да си позволи да отдели такива пари, за да демонстрира последния писък на модата в прическите.

За елитните дами това е дреболия, но някои други ще трябва да бръкнат дълбоко в портфейла. Все пак заложите ли на някоя от тези три визии, може да ви гарантираме,че ще сте излезли като от корица на списание, съветва jenata.blitz.bg.

„Скъпо“ русо

3 прически, с които се отличават богатите жени

Да си безупречна блондинка си е наистина скъпо – от боядисването до грижите, които трябва да полагате у дома за косата си. Ако момичето иска цветът на косата ѝ да изглежда зашеметяващо, то една обикновена боя от магазина няма да е достатъчна.

Красивите акценти и преливания изискват правилна техника. Тя може да бъде различна, но определено няма да може да се справите сами в домашни условия и ще се наложи да посетите фризьора си.

След като там ви направят фризура за чудо и приказ, е важно да си купите професионални шампоани и балсами, за да поддържате салонния ефект. За богатите дами това не е проблем, а за останалите е поредно тежко перо в бюджета.

„Ботокс“ – перфектна коса

3 прически, с които се отличават богатите жени

За много жени услугите „ботокс“ за коса и витаминни маски за нея изглеждат безсмислени. За тях най-важен е цветът, а останалото е разхищение на пари. Това не е така, особено за богатите дами. Те се грижат старателно за косата си и принципът тук е същият като при лицето. Козметиката може да скрие несъвършенствата.

Балеаж

3 прически, с които се отличават богатите жени

За елитните дами е важно косата да изглежда възможно най-естествено, а обемът да подчертава лицето им. Този ефект се постига чрез сложни техники за боядисване. Цената за тях е по-висока, но напълно оправдана.

Фризьорът прекарва много време, правейки отблясъци и преливки, за да направи прическата ви перфектна. Балеажът е много по-лесен за поддръжка, изглежда скъпарски, но пак е добре да бъде поддържан с професионални продукти в домашни условия.Коментар на новината чрез Facebook