20 горещи техники как да го задоволите с ръка

Повечето жени се насочват право към оралния секс, но мъжете обичат и ръчното обслужване.
Можете да прилагате различен начин и усещания чрез пръстите си, пише trafficnews.bg.

Хлъзгаво

Няма нищо по-неприятно от сухата ръка, така че се пригответе с лубрикант, лосион, или поне слюнка, преди да го хванете.

Нежното плъзгане

Най-добрият начин да започнете ръчната стимулация. Бавно и леко движете ръката си нагоре-надолу.

Пианистката

Потупвайте с върховете на пръстите си долната страна на члена му, все едно свирите на пиано. Това ще стимулира нервните окончания и притока на кръв в пениса му.

Секси стискането

Нежно стиснете основата и средата на пениса му с пулсиращи движения и после леко щипнете кожата от долната му страна.

Любовният тунел

По това време вече би трябвало да е доста възбуден, затова усилете натиска. Една от техниките, която много се харесва на мъжете, е когато ги галите и с двете ръце – докато едната се движи надолу, другата вече е горе. Това е като безкрайна стимулация.

Обвивката на кренвирша

За тази класическа техника увийте всичките си пръсти около него и галете нагоре-надолу. Пробвайте и обратното – палците ви са към основата на пениса.

Автомобилната чистачка

Направете „обвивката на кренвирша“ и всеки път като стигнете до края на пениса му, прекарайте палеца си от единия край на главата до другия, все едно е автомобилна чистачка.

Направи-си-сам пръстен за пенис

Свийте палеца и показалеца си в кръг и стиснете основата на пениса му в него. Стискайте здраво. Така задържате кръвта в пениса и той става още по-твърд и чувствителен на допир. Сега плъзнете другата си ръка по него.

Капачка за бутилка

Върхът на пениса му е най-чувствителната част, защото там има най-много нервни окончания. Обърнете му особено внимание, като усуквате ръката си наляво-надясно около върха, все едно се опитвате да отвинтите капачка на бутилка.

Усукани ръце

Усуквайте ръцете си, докато ги плъзгате нагоре-надолу.

G-точката

Перинеумът се намира между скротума и ануса му и е много чувствителна зона. Натиснете G-точката му, все едно натискате копче.

Яйчено рулце

Докато с една ръка галите пениса му, леко въртете топките в дланта на другата си ръка, все едно държите яйца. Някои мъже обичат и да подръпвате кожата на скротума им.

V Масаж

Целият му таз (вътрешна част на бедрата, долната част на корема и задника) е богат на нервни окончания, така че масажирането на тази зона доставя голямо удоволствие.

Лъскай дръжката

Разтворете дланта си и я сложете върху главата на пениса му. Свийте пръсти около ствола му. Усуквайте ръката си, все едно лъскаш дръжка на врата.

Задния вход

Ако вашият партньор няма нищо против, насочете ръката си към задника му и леко погалете ануса му с пръст.

360

Промяната на ъгъла на тялото променя усещанията му, затова сменяйте позата си. Седнете на една страна, върху него, или застанете зад него и се протегнете напред.

Двоен проблем

Сложете ръката му върху вашата, така че да усещате какво правите, за да го възбудите. Или сложете вашата ръка върху неговата, докато се пипа. Така ще разберете какво прави.

Езикови врътки

Най-хубавите ръчни занимания са смесени с малко устни тук-там. Стискайте ствола му, докато въртите езика си около върха на пениса му, или използвайте устата си като продължение на ръката и ги движете в синхрон.

Усукване на китката

Нека китката ви води посоката, докато ръката ви се плъзга нагоре-надолу. После дръжте китката изправена и използвайте горната част на ръцете си за задаване на движението.

Топли ръце

Когато е хладно, затоплете ръцете си за няколко минути, преди да ги пъхнете в панталоните му.

Удължител на оргазми

Двете най-големи грешки, които правят жените при ръкоделието, обикновено се случват накрая.

1) Когато видите, че е на път да свърши, дръжте здраво и в ритъм.

2) Не го пускайте веднага. Мъжкият оргазъм трае няколко секунди и му е много хубаво да помпате през цялото време. Ако го пуснете, когато свърши, ще му секнете удоволствието. Изчакайте го да ви каже кога можете да пуснете.Коментар на новината чрез Facebook