Формата на женските устни показва какъв ще бъде нейният оргазъм

Професорът по психология Стюарт Броуди проведе проучване, което заключи, че формата на устните на жената показва каква ще бъде интензивността на нейния оргазъм и дали тя лесно може да го постигне, пише „Дарик“.

Броуди проведе онлайн проучване между 258 жени, средно 27-годишни. Изучавайки отговорите на анкетираните и използвайки анализ, той откри, че жените с удебелени горни устни са по-склонни да изпитват вагинален оргазъм, съобщава Journal of Sexual Medicine.

Формата на женските устни разкрива способността на жената да изпитва удоволствие по време на секса, смята специалистът Стюарт Броуди.

В последната си научна разработка психологът разяснява, че жените, които имат по-изразена вдлъбнатина над горната устна, по-лесно изпитват оргазъм, а той е и доста по-мощен.

В изследването му участвали 258 жени на средна възраст 27 години. Той установил, че изразената вдлъбнатина над горната устна говори, че жената по-лесно достига до кулминацията в спалнята.

Според скептиците проучването на Броуди е повърхностно и не се основава на задълбочени научни доказателства, но експертът е категоричен, че има връзка между устните и сексуалния живот.Коментар на новината чрез Facebook