Унизиха жестоко Славена Вътова

Една от най-красивите българки – Славена Вътова бе нахокана и натирена от продавачка на един от софийските пазари, пише клюкарският вестник „Уикенд“.

Носителката на титлата „Мис България 2006“ успяла само с няколко думи да си навлече гнева на продавачката и да бъде натирена от нея още преди да е казала какво ще купува.

Вътова гласно изразила недоумението си от фрапантна правописна грешка върху една от табелките на сергията за плодове и зеленчуци.

Тя не се сдържала и направила забележка на жената за правописа, което обаче, довело до гневна реакция от отсрещната страна.

Табелката, която шокирала Вътова, била с две правописни грешки в една и съща дума. Когато я прочела, манекенката не се сдържала и решила да обясни на продавачката къде е грешката ѝ и, че „хрущял“ се пише с „У“ и „Щ“, а не с „О“ и „ШТ“ (хроштял), както била изписана думата на тебелката.

Забележката на Славена обаче, не получила очакваното от нея разбиране, а събудило яростта на жената зад сергията, която я натирила без дори да чуе какво иска да купи бившата миска.
„Не купувай, като не ти харесва!“, сопнала ѝ се продавачката.

Вътова не могла да повярва на ушите си, завъртяла се и демонстративно си тръгнала. По-късно обаче, все още афектирана от случилото се, тя публикува снимка на шокиращата грешка, направена с телефона ѝ, в социалните мрежи.Коментар на новината чрез Facebook