Топ-проститутки разкриват какво се случва с платения секс на фона на пандемията

„Спазвам стриктно всички мерки срещу коронавируса и дори клиентите ми са с предпазни маски, докато правим секс!“, това заяви пред в. Republica топ-проститутката от Болоня – Джесика, пише в. „Монитор“.

Пищната дама обясни още на репортера Валерио ло Муцио, че се страхувала много да не се зарази с „COVID-19“, но в същото време не можела да стои без работа, докато бъде създадена ваксина срещу заразата. Джесика, която приема клиентите си в собствения си апартамент, подчертава също така в краткото интервю, че до нашествието на коронавируса през февруари изкарвала на месец около 15 000 евро чисто.

Италианският репортер разговаря и с други труженички – италианки, които до една твърдят, че наложената в началото на март карантина ги била докарала едва ли не до просешка тояга, тъй като били останали изведнъж без работа.

От друга страна пък, управителят и създател на популярния на Апенините сайт за платена любов “Escort Advisor” Майк Мора, обяснява, че 80% от неговите луксозни проститутки отказали да работят след обявяването на карантината от страх да не се заразят. Това обаче ги било лишило от доходи и много от тях, особено транс-сексуалните „ескорт“-ки, за да не гладуват, били принудени да търсят помощ от разни благотворителни организации, начело с католическата „Каритас“. Но още след първото леко смекчаване на строгите мерки на 4 май, клиентите започнали да звънят за срещи.

„А с новото почти всестранно разхлабване на мерките от понеделник – 18 май,“ подчертава Майк Мора, „регистрираме истински „бум“ на търсенето на платен секс“.

Някои от интервюираните жрици припомнили пред влиятелния римски всекидневник, че проституцията в Италия не е незаконна, но в същото време, за жалост, тя не била призната като официален занаят. И сега, когато почти всички малки и големи предприемачи получавали някаква помощ от държавата, за да не замре бизнесът им, за проститутките не било предвидено нищо.

„Ако проституцията беше официално призната,“ подчертава пред Republica известната неаполитанска жрица Бейби Моана, „ние щяхме да си плащаме редовно данъците и осигуровките, щяхме да се подлагаме на редовни здравни контроли и държавата щеше да ни закриля!“.Коментар на новината чрез Facebook