Снимката на десетилетието е тук и всички трябва да я видите!

Такова събиране не се случва често и по тази причина е важно да го отбелязваме като голямо събитие, а ако се чудите за кое събиране ви говоря, просто вижте снимката по-долу:

Hi from the girls across the hall 👋🏼

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Jan 12, 2020 at 4:21pm PST

Да! Това са Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу по-познати на масовата аудитория като Моника, Рейчъл и Фийби от „Приятели“. Да видим трите заедно в една снимка не е много изненадващо, тъй като знаем, че трите момичета са близки приятелки от много години, но е ценен момент, защото рядко се е случвало да запечатват срещите си в кадър.

„Момичетата от съседния апартамент ви казват „Здрасти“, написа под двата иконични кадъра Дженифър Анистън.

Лиса Кудроу също сподели две снимки в личния си профил в Instagram, под който написа: „Блаженство и още блаженство“, придружено с хаштаг „добри приятели“.

Bliss. And more bliss #goodgirlfriends

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on Jan 12, 2020 at 7:19pm PST

Групата от сериала явно се среща все по-често, след като преди няколко месеца стана ясно, че всички главни актьори от „Приятели“ се събират отново за „много голям и специален проект“, свързан със сериала. Все още няма никакви подробности какъв точно е този проект, но ние силно стискаме палци да бъде продължение на хитовия ситком от 90-те!

Ако и вие обожавате „Приятели“, вижте още по темата:

<!–->Коментар на новината чрез Facebook