Светлана за предизвикателството Hell’s Kitchen и как то сбъдва мечти

Светлана определено бе сред най-ярките участници в „казармата“ на Hell’s Kitchen. Перфектни омлети, летящи тигани, похвали от шеф Ангелов, пълно преобръщане на живота – тя преживя всичко това и много повече след участието си в кулинарното шоу. Днес Светлана ни разкрива какво точно е научила от брилятния шеф Ангелов, как се е променил животът ѝ след участието в предаването и защо хората трябва да се запишат за участието и да изживеят приключението, наречено Hell’s Kitchen.

Защо се записа за участие в Hell’s Kitchen?

Записах се за участие в Hell’s Kitchen, за да докажа на цяла България, че и жените могат да готвят не по-зле от мъжете. Даже по-добре.

На какво те научи шеф Ангелов?

От шеф Ангелов научих много неща: дисциплина, самообладание, увереност и как се правят перфектните омлети. Перфектният омлет се прави като хванеш две летящи яйца, добавиш малко сметана, малко масло и на бавен огън на тиган.

Hells Kitchen

Повлия ли на характера ти престоят в кухнята на Hell’s Kitchen?

След казармата на Hell’s Kitchen мисля, че това беше доста добре за характера ми – станах малко по-обрана, разбрах кои са важните малки неща и колко е важно семейството за теб, и колко много може да ти липсва. И другото, което разбрах е, че съм изключително силна и дори летящите тигани не могат да ме съборят.

Имаше ли изненади?

Изненади имаше всеки ден. В момента, в който прекрачиш врата на кухнята и изненадите започват.

Hells Kitchen

Най-емоционалният момент за теб?

Много е трудно да се определи най-емоционалният момент в Hell’s Kitchen, защото той не е един и два – те са много. Може би като най-емоционален за беше моментът, когато останах на финала с Дани и Филип и те ме изнесоха отвън на ръце. А може би и когато се смеехме нон-стоп с Гичка в кухнята. Не знам. Със сигурност няма да забравя нито един момент в тази кухня. Дали ще са яйцата, дали ще са летящите тигани или похвалите на шеф Ангелов, което и от тях да е – никога няма да го разберете, докато не го изживеете. Казвам ви – запишете се!

Hells Kitchen

Как се промени животът ти след участието в Hell’s Kitchen?

След предаването животът ми не се промени. Той направо се преобърна. Сбъднах почти всичките си мечти. Имам страхотна работа, за която почти винаги съм мечтала, екип, с който винаги съм искала да работя и мечтите, които имам, мисля, че скоро ще се сбъднат по-най-лесният начин.

Вижте цялото интервю във видеото горе!

<!–->Коментар на новината чрез Facebook