Родна плеймейтка: Пред мен мръсотии не минават!

Плеймейтката Жанет Нейчева се преориентира към музикалната сцена. Еротичната моделка, която показа прелести на „Мис Плеймейт 2017“, разкри певчески умения с изпълнение не на поредния чалга хит, а на… „Тоника“ и техния вечен хит „Приятели“.

„Май нещо лекичко съм наследила от мама. Но трябва малко да порепетирам за „България търси талант“, споделя Нейчева.

Жанет нашумя с признанията си, че е абсолютен пример за сексапил. Освен това бившата актриса не крие, че и тя попада в списъка с жени, които са подлагани на онлайн тормоз от мъже, който предлагат пари срещу интимни ласки.

Публикация, споделена от 🦋ЖАНЕТ🦋 (@neycheva_x) на Дек 9, 2019 в 10:52 PST

Нейчева обаче категорично отрича, че пред нея такива мръсотийки не минават. Жанет, която грабна приза „Топлице на Пловдив за 2018 г.“, твърди, че вече не отваря неприлични снимки, видеа и предложения, които получава и директно блокира нахалниците.

Въпреки това Нейчева е категорична, че „разпалва пожари“ и „е невероятна, затова едва ли има недоволни“. Имала взимане-даване с известни родни мачовци, най-вече певци, но си мълчала, защото повечето от тях имали щастливи семейства.

Сега, след завоеванията си на еротичния фронт, има вероятност Жанет да пожелав да се впусне в музикална сфера, твърди „Хотарена“.

Публикация, споделена от 🦋ЖАНЕТ🦋 (@neycheva_x) на Яну 24, 2019 в 4:36 PSTКоментар на новината чрез Facebook