Пухкавата Андреа отново си ги показа (СНИМКА)

Андреа отново показа прелестите си без капка свян. Певицата качи клипче по розов потник, като във видеото прави кифленски физиономии, а на моменти уж неволно се подават ареолите на гърдите ѝ, пише „Уикенд“.

Това е поредното показване на бюста на фолк певицата, която обича да го демонстрира постоянно. Изтърканият номер с изскачащите зърна за нея се превърна в рутинно изпълнение на всяка нейна снимка или клип. Тъй като Андреа вече не може да си показва силиконовите прелести по участия, използва карантината, за да ги демонстрира в мрежата. Бившата-настоящата на боксьора Кубарт Пулев често предизвиква мъжките фантазии и с разголени и провокативни фотоси, които, разбира се, са старателно обработени с фотошоп.

That memory is frail and a space of a singular life is brief, flitting so fast that we never get a possibility to see a attribute between events; we can't sign a consequences of a acts, and we trust in a novella of past, present, and future, though it competence also be loyal that all happens simultaneously

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на Апр 16, 2020 в 5:20 PDT

Изпълнителката се вталява стабилно на всяка своя снимка. Пропуска обаче да обработи гърдите си. Теодора, както се казва по паспорт родената край Сапарева баня певица, явно смята, че гледката към гърдите ѝ е приятна, но почитателите ѝ не са на това мнение. Перхидролената блондинка спешно се нуждае от нова корекция на бюста, която да повдигне отпуснатите ѝ прелети, констатират недоброжелатели в мрежата. Дали заради качените килограми, или защото вече имплантите ѝ са за смяна, но е факт, че бюстът на изпълнителката спешно се нужда от тунинг.

I wondered either song competence not be a singular instance of what competence have been – if a invention of language, a arrangement of words, a research of ideas had not intervened – a means of communication between souls.

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на Апр 21, 2020 в 5:46 PDT

33-годишната блондинка не успява да върне предишната си форма, защото не ѝ се пази диета и не ѝ се спортува.„По-лесно е с фотошоп. Защо да се изтезава с режими и фитнес, като може да се тъпче като прасе с калорични храни и да е слаба, но само на снимки. Нейното вече е раздвоение на личността. В мрежата е слаба и манекенски пропорции, а в реалния живот е една пухкавелка, която се тъпче с висококалорична храна“, коментират колежки състоянието на Андреа.Коментар на новината чрез Facebook