Прочута актриса разказа как е станала жертва на групово изнасилване

63-годишната руска театрална и филмова актриса Наталия Андрейченко разказа за ужасен епизод от младостта си.

Когато била на 19-годишна възраст бъдещата изпълнителка на ролята на Мери Попинз е била групово изнасилена. Това се случило, след като Андрейченко, тогава студентка във ВГИК, се качва в такси вечерта след лекциите. В един момент шофьорът на таксито се нахвърлил върху нея, като преди това блокирал прозорците и вратите.

„Аз ударих с всичка сила с десния си крак върху предното стъкло. Счупих го. Само това го накара да се отдръпне от мен, а аз изскочих и хукнах по заснежения път”, спомня си Наталия Едуардовна в тв предаване, съобщават световните издания.

След това бъдещата актриса се втурнала за помощ към двама млади мъже, които вървели по пътя. Те наистина я защитили от нападателя. След като таксиметровият шофьор си тръгнал, обаче, самите „спасители“ започнали да бият, а след това изнасилили Наталия Андрейченко.

„Аз, като наивно момиче, тичах за помощ. Те бяха млади, имаха огромни ножове. И останах при тях. Тръгнахме по този път и след това, разбира се, помня много малко. Ударът беше много силен по главата ми и аз паднах. Много се борих. Стреляха по мен, нараниха ми и ръката с нож. Все още имам огромен белег. Беше много болезнено, дори загубих съзнание за известно време“, признава актрисата.

След престъплението, извергите я оставили до пътя и избягали. Андрейченко дошла в съзнание, когато била вече в болницата.Коментар на новината чрез Facebook