Подаряват членска карта за най-елитния секс клуб в света за Деня на влюбените

Заможни клиенти купуват членство в секс клубове за половинките си преди Деня на влюбените. В ексклузивно интервю за Daily Star Online вътрешни лица от Snctm заявиха, че някои клиенти отделят 60 000 британски лири за годишни такси за членство в луксозния бардак, пише „Блиц“.

Snctm е американски нощен клуб и секс клуб със седалище в Бевърли Хилс, Калифорния. Наречен е най-ексклузивният секс клуб в света. Компанията прави луксозни и еротични партита в Ню Йорк, Лас Вегас, Маями, Москва и Киев – и очевидно развратните соарета са магнит за отворени двойки.

Срещу солидна такса влюбените получават достъп до еротични партита, посещавани от богатите и известните. И след като влязат в „най-елитния секс клуб в света“, те могат да се промъкнат в частни стаи, за да изпълнят най-извратените си желания.

Алтернативно те могат да бъдат забавлявани от икономи и еротични изпълнители, наречени „роби“, които са склонни да отговорят на всяка тяхна нужда. Някои предпочитат оргии и люлки, докато други предпочитат да правят секс с партньорите си пред публика.

Представител на секс клуба каза: „Snctm е имал редица гости, които купуват членства като подарък за своите партньори. Ние се превърнахме в еротично убежище, далеч от преценката и обществените норми, където гостите могат да пробват желанията си, да участват в разговори, докосвания и откриване на себе си в затворена, частна и открита чувствена среда. Това са вечерите, за които най-много мечтаят, а крайното удоволствие е несравним подарък. Snctm може да бъде споделено преживяване между двама, което не се забравя лесно“, добавя той.

Въпреки че хиляди хора кандидатстват в Snctm, няма гаранция, че техните кандидатури ще бъдат приети. Сексуалният клуб от висок клас има строг процес на кандидатстване. Членуващите в него трябва да посочат пълните си имена, дата на раждане и професии, които ще бъдат взети предвид.
Те също трябва да разкрият своите сексуални фантазии и да признаят какво всъщност ги възбужда.

След въвеждането на тези подробности те трябва и да качат свои снимки. В клуба ще бъдат приети само онези, които се считат за привлекателни и „елитни“.

Собствениците на място допълниха: „Snctm е известен като най-елитния секс клуб в света поради уникалния характер на нашите участници и качеството на нашите събития. Ние сме изключително взискателни спрямо гостите, които одобряваме.

Нашият типичен член е с висок стандарт и изявен човек в своята професия. Ние се грижим за гостите с изключително изискан вкус и следователно гарантираме, че всеки елемент от нашите събития е от най-висок калибър“, добави той.Коментар на новината чрез Facebook