Пайнер празнува 30 години в култов ресторант край Пловдив

Едни от най-обичаните фолклорни и поп-фолк изпълнители празнуваха заедно и вдигнаха наздравици в чест на музикална компания, „Пайнер“.

Поводът за музикантската сбирка бе 30-годишният юбилей на фирмата, заедно, с която своя творчески път са извървели редица от фолк звездите, най-добрите гласове и оркестри на българската народна музика.

Шумният купон се състоя в култовия ресторант „Приказките“, където, ако се създаде алея на славата, то в нея ще присъстват имената, които определят музикалното лице на съвременна България.

Прага на комплекса край Харманли прекрачиха Ивана, Анелия, Теди Александрова, синът на Тони Стораро – Емрах, Райна, Борис Дали, Гергана, Славка Калчева, Иван Дяков и дъщеря му, сестри Филатови, Янко Неделчев, както и новите попълнения Ария, Данна, Радко Петков и Ивета Костова.

Силно бе и пловдивското присъствие – дует Калина и Невена, трио Сопрано, Здравко Мандаджиев и Пепи Христозова, също станаха част от празничното събитие.

Причина за отсъствието на някои от изпълнителите бяха професионални ангажименти в страната и чужбина.

Вечерта откри собственикът на „Пайнер“ инж. Митко Димитров, който посрещна всички гости и както винаги се отнесе с изключителен професионализъм и топло отношение към всички присъстващи.

„Добър вечер и добре дошли на това тържество, послучай 30 години фирма „Пайнер“. Навремето едва ли съм си мислил, че ще изкараме толкова дълги години във възходящ успех. Няма да говоря много, искам само да кажа, че това, че сте се събрали тук тази вечер здрави, живи и щастливи, означава, че имаме хубав повод за празнуване. Нека да се веселим с настроение така, както работим и да работим така, както ще се веселим тази вечер. Наздраве!“ – с тези думи се обърна към всички гости инж. Митко Димитров.

Водещ на тържественото събитие беше шоуменът Иван Динев – Устата, който се погрижи за доброто настроение на присъстващите.

Вечерта продължи с изпълненията на оркестър “Приказките” и певиците Таня и Яна, които изпяха едни от най-хубавите естрадни песни от българската ни естрада, а след това вдигнаха изпълнители и гости на кръшно българско хоро.

Малко по-късно се разигра томбола с големи награди, а Райна изтегли големите победители. Минути след това зазвучаха и любими рок парчета, специално изпълнени за г-н Димитров. Няколко двойки откриха дансинга.

В разгара на вечерта всички бяха повикани на сцената, тъй като дойде време за празничната торта, около която се събраха звездите на България, собственикът на „Пайнер“ и неговата съпруга Мария Димитрова, както и по-голямата част от служителите на фирмата.

След това с музикални поздрави се включиха и много от имената на фирма „Пайнер“, а нощта завърши с красива заря, която огря Харманлийското дефиле – място, обвито в магията на стари и нови легенди.Коментар на новината чрез Facebook