Май е аромат на люляци, късни вечери и много обичане

Здравей, Май

Днес се събудих и вдишах сякаш за първи път от твоя нежен пролетен аромат. Струва ми се, че през май слънцето грее някак по-силно, а птиците пеят вечер до по-късно. Сигурна съм, че тази нощ ще чуя първото щурче, а от утре ще мога да се разхождам по къс ръкав и с най-голямата усмивка на лицето си.

Защото май е лилаво ухание на люляци, той е онзи случаен слънчев ден, в който за първи път ти мирише на лято, а вечерите на по бира навън стават все по-постижими.

жена двойка любов пролет

Май е като романтична вечер, създадена специално за всички влюбени, които не искат да правят нищо друго, освен да се държат за ръка и да гледат звездите в очите си.

Май е обичане, ама много обичане. Той е откраднати целувки пред входната врата, тежки влюбени въздишки, тичане след последния трамвай, преплетени пръсти, крака, ръце, сърца…

жена двойка любов пролет

image2_16x9.png
На фокус

Май е част от онова по-лесно време от годината, когато въздухът е натежал от надеждата за нещо по-добро, което предстои. И този месец винаги успява да ни го поднесе. През май сякаш имаме време за всичко, а самото време не бърза за никъде.

Защото едва ли има човек, който да не обича май и трепета във въздуха, с който пристига най-влюбеното и уханно време от годината.

Добре дошъл, май! Моля те, бъди вълшебен!

Прочетете още:

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Коментар на новината чрез Facebook