Любовницата на покойния Нончо Воденичаров се похвали, че…

Любовницата на покойния Нончо Воденичаров – Юнона, прави остър завой в живота си и предприема много важна крачка. 

Фолкпевицата се похвали в социалните мрежи, че вече няма да разчита на хонорарите във фолка. Намерила е по какъв начин да изкарва парите си. 

 Юнона ще открива млади таланти. Тази седмица певицата официално се дипломира като музикален педагог, а това ще ѝ даде възможност да обогати своето портфолио в професионален план.

“Диплома в едно объркано време… Без тога и шапка, но вече завършен педагог по музика и пеене с отличен успех 5,73. Пожелавам си всичко от тук нататък да е отлично и нормално в живота ми!“, сподели с вълнение Юнона в своите профили в социалните мрежи.

Тя не крие, че обмисля да продължи образованието си и в магистърска степен, защото свързва студентските години с много хубави емоции.

Специалността към която ще се насочи най-вероятно отново ще е свързана с музика, защото с годините е осъзнала, че човек е най-успешен с това, което обича да прави.

“Само тогава плодовете на труда ти, както и възнаграждението от свършеното, ще са по-големи, без да правиш редица компромиси, да се натоварваш прекалено много и да мислиш за това“, признава изпълнителката.Коментар на новината чрез Facebook