Кортни Кардашиян отправи смел секс съвет към жените

Всеизвестно е, че сестрите Кардашиян са сред най-разкрепостените и скандални знаменитости. Обикновено Ким е в центъра на прожекторите и именно нейните действия са най-коментирани.

Но тези дни една от сестрите ѝ, а именно Кортни Кардашиян, определено успя да я засенчи с твърде смел секс съвет към най-малките подрастващи дами.

the doom generation

Публикация, споделена от Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) на Яну 30, 2020 в 11:26 PST

Темата за сексуалния живот на подрастващите бе дискутирана в нейния сайт за красота и здравословен начин на живот Poosh.com, в който бе направен неочакван апел към тийнейджърките. Според една от авторките в сайта, също на име Къртни (Courtney Virden), а вероятно и според самата Кардашиян, вибраторите имат много положително въздействие върху момичетата, защото повишават самочувствието им и ги карат да осъзнаят какво наистина искат.

„Не се срамувайте да използвате вибратор. Той ще ви помогне да се отпуснете и да си създадете положително настроение“, казва Къртни. С негова помощ, смята тя, всяка жена може да разбере как точно би получила оргазъм.

Говорейки за това, сътрудничката на сестрата Кардашиян подчертава, че има дами, които никога дори не са достигали до върховно удоволствие по време на секс с партньора си и ги е срам да си признаят за това. Според нея обаче вибраторът не бива да бъде използван твърде често, защото може да намали чувствителността и при истински интимен контакт усещанията да се притъпят и променят.

„Ако забележите, че сте се пристрастили към вибратора, но пък не искате да се разделяте с „играчката“ си, то просто направете кратка почивка. Не го използвайте за няколко седмици, за да може тялото ви да се адаптира към нормалните усещания.“, казва Къртни.Коментар на новината чрез Facebook