Кои са победителите в първо ниво на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър"

Кои са победителите в първо ниво на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър

© Форум Филм България

Първият етап от играта „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ приключи. В него се включиха общо 221 участници. От тях 199 са дали верен отговор.

Жребият, изтеглен в понеделник сред всички отговорили правилно, определи печелившите потребители:

bilkata и freakazoid

Всеки от тях печели по една двойна покана за концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс, който ще се състои на 15 декември в гр. София.

Междувременно второ ниво вече е активирано. То ще продължи до 23:59 ч. на 15 декември.

Ако се включите в него и отговорите правилно, може да участвате в жребий за една от следните награди:

– 1 брой двойна покана за българската гала премиера на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, която ще се състои на 18 декември в София
– 1 брой комплект оригинална раница и ключодържател от филма.

Как изглеждат наградите може да видите на страницата на играта. Ако сте регистриран потребител на id.capital.bg, може веднага да се включите в играта, ако не сте – трябва първо да се регистрирате, но това става бързо.

Жребият за второ ниво ще бъде изтеглен на 16 декември. Потребителите, които участват и в трите нива на играта и дадат правилни отговори във всяко от тях, ще бъдат включени в отделен жребий за наградата тример Remington Graphite G4 Series PG4000. Той ще бъде изтеглен и оповестен след края на играта на 23 декември. Повече за правилата и условията за участие в играта може да прочетете тук.

Честито на първите спечелили, може да продължите с второ ниво – тук.Коментар на новината чрез Facebook