Козметикът на Меган Маркъл за херцогинята: „Тя ме караше да чувствам, че мога да променя света“

На 19 май 2020 се навършват две години от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, а за незабравимия ден има принос козметикът Сара Чапман, която споделя за „вдъхновяващото“ си приятелство с херцогинята в ново интервю.

Сара, която ръководи салонът за красота Skinesis, е сред специалистите, наети от бъдещата тогава херцогиня, които да я подготвят за събитието.

Меган и Хари сватба

„Чувствам се голяма късметлийка за това, че изградих страхотно приятелство с Меган“, признава Чапман, а за времето, прекарано с нея, споделя: „Беше удивително преживяване и наистина успях да я опозная като личност: мила, щедра, вдъхновяваща и винаги мислеща как може да помогне на другите“.

За харизмата на херцогинята Сара разказва: „Разговаряхме, смяхме се, приказвахме за разни неща и винаги си тръгвах, чувствайки, че мога да променя света – ето такъв човек е тя.“ Козметикът допълва още: „Тя има безкористен подход и наистина силно желание да помага на хората, затова е наистина вдъхновяващо да си около нея и да попиваш от тази невероятна енергия.“

Чапман, която стои зад блестящата кожа на Меган в сватбения ѝ ден, обяснява, че Маркъл има голямо влияние върху хората, с които работи. „Приятно е да бъда способна да споделя връзката, която имаме, и какъв страхотен човек е тя“, казва Сара, която и преди е споделяла добрите си впечатления от Хари и Меган, наричайки ги „много мили и земни“.


Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня


Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня


Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня


Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Прочетете още:Коментар на новината чрез Facebook