Как да разберете готови ли сте за тройка?

Първата тройка в живота не трябва да бъде спонтанна, а внимателно да се обмисли, за да се избегнат всякакви ревностни наранявания, ненужни драми или вътрешни сътресения. Как да разберете дали сте готови за това приключение? Вижте основните фактори за приятно сексуално преживяване по време на тройка според секс блога на cleopatrabg.com!

Направете го по собствено желание

Не го правете просто, за да угодите на партньора си, а защото всъщност жадувате за опита. Ако и двамата сте еднакво възбудени от мисълта за тройка, тогава се гмурнете направо, а не само за да го зарадвате. В противен случай ще бъде неприятно за всички участващи.

Не се чувствате достатъчно смели без алкохол

Ако смятате, че е наложително да се напиете, за да се отпуснете, вероятно не сте готови. Ако трезвен не можете да участвате в тройка, тогава това е ясен знак, че не трябва да се захващате с подобно нещо.

Ревниви сте

Ще се наложи да гледате партньора си с друга жена. Ако се страхувате от тази мисълта и ако ревността ви е възможно да ескалира, натиснете спирачката, преди да е станало твърде късно.

Стабилността на връзката ви

Вярвате ли на партньора си? Чувствате ли се сигурни и уверени във връзката? Ако е така и ако го искате, тогава направете тройка. Но ако се страхувате, че повече ще им хареса да бъдат с третото лице, тогава това е фина индикация, че нещо куца в отношенията ви. Освен това, ако имате чувството, че връзката ви се разпада, тройката всъщност може да изостри напрежението. Ако в миналото е имало изневяра във вашите отношения, това сексуално преживяване може да отвори стари рани.

Вашата емоционална стабилност

Не само връзката трябва да има здрава основа, но и вашето психическо състояние. Ако се чувствате разтревожени или стресирани, подобно преживяване ще повлияе негативно, така че не рискувайте.

Повярвайте на интуицията си

Това е най-добрият съвет.Коментар на новината чрез Facebook