Ивана изуми с интересни подробности за кариерата си

Неслучайно през годините Ивана е наричана Певицата на народа. Поп фолк любимката, чийто песни се припяват и до днес, независимо че вече не са актуални хитове, издаде каква е формулата за успеха ѝ.

Атрактивната брюнетка, от която винаги е лъхала топлина, никога не е изневерявала на себе си, каквото и да ѝ коства този избор.

„Винаги искам във всяко едно нещо, дори да е най-дребният пост в социалните мрежи, във всяка една песен, да има моя почерк. Да не е само, защото някой друг го е правил и аз да се опитам да тръгна по този добре утъпкан път, който е добре познат от някой друг преди мен.

Хората не умеят да се шегуват и не разбират самоиронията, която аз обожавам. Много често я използвам и в интервюта, и в ежедневието си“, разкрива наскоро певицата в интервю за „Всичко за семейството“.

За Ивана е от значение не само да изпее песен, която лесно ще се тананика след това от феновете ѝ, но и да съдържа ценни послания.

„Музикалната линия е въпрос на вкус, но ако направя нещо, което не е хубаво като текст, няма сън да ме хване, дори една дума да не е на мястото си веднага се отива и към отговорността към почитателите.

Понякога с авторите спорим с часове „в“ или „но“ е по-подходящо, до такива детайли стигаме. Едва ли смисълът ще се промени толкова и едва ли някой чак толкова задълбочено би анализирал песните ми, но за мен е важно“, добавя още за взискателността си изпълнителката.

Припомняме, че в началото на годината звездата на „Пайнер“ анонсира, че подготвя нов албум. „Това ще са песни, които през последните 6-7 години са излизали в различни компилации, но не са били събирани в мой албум. На фона на големите ми хитове те останаха малко незабелязани“.Коментар на новината чрез Facebook